mandag den 7. februar 2011

Ankommet til Auckland

Afgang Kastrup lufthavn soendag morgen kl. 08.15 (dansk tid) og ankom til Auckland tirsdag morgen kl. 05.15 (lokal NewZealand tid) kun en rejsetid paa omkring 30 timer hvor man ikke er udenfor et fly eller en lufhavn.

Et billede af en Boing 747 der staar og venter i lufthavnen i London. På det tidspunkt ved vi ikke hvordan det føles når man har befundet sig enten i en lufthavn eller i et fly i 32 timer.


Da vi ankom til hotellet tidlig tirsdag morgen var vi saa heldige at faa adgang til vaerelset allerede med det samme - Saa et hurtigt bad og ud i byen for at finde breakfast og derefter en internetcafe :-)

Der er ingen tvivl, selv om der blev sovet noget i flyene bliver man traet. Da vi så gik i seng kl. 22.30 for at sove igennem en hel nat var vi så heldige at brandalarmen på hotellet gik igang kl. 02.00 så hutigt i et par bukser og ned fra 8. sal sammen med de 250 andre og ud på gaden. Heldigvis var der ikke ild i bygningen så efter en halv times tid på gaden fik vi lov til at gaa i seng igen
Vi har nu fået taget et par billeder fra byen Auckland som er en blanding mellem nye højhuse, gamle flotte bygninger og en masse skrammel.

Et af byens vartegn er det 328 meter hoeje Sky Tower der også bliver benyttet til frit fald oplevelser!! Vi bruger det mest til at finde retningen hjem da det er til at faa oeje på fra de fleste steder i byen.

Denne bygning er en sammensaetning af en gammel bygning hvor der saa er bygget en "skyskraber" oven paa.
Ved siden af den gamle Aucklan Cathedral (den gamle traekirke) er der blevet bygget en ny og stoerre - og den er faktisk flot indeni.Her er vi i Alberts Park hvor Jorgen har besteget et Figentrae

Paa havnerundfarten i en sejlbaad fik vi brug for Lone's nye kikkert


Der er mere end en Park i byen her er indgangen til Myers Park hvor der var en trappe ned inde i en gammel flot bygning.


Lone og Jorgen